Ciutat

Les biblioteques i l’Arxiu Històric reobriran a partir del 3 de juny

La biblioteca Vapor Badia, en una imatge d'arxiu / VICTÒRIA ROVIRA

L’Ajuntament de Sabadell reobrirà algunes biblioteques a partir del dimecres 3 de juny. Seran les de Vapor Badia, Ponent, La Serra, Can Puiggener i Nord.

La utilització d’aquests equipaments, en aquesta fase 1, és només per préstec i retorn de llibres. El servei és amb cita prèvia que cal sol·licitar o bé per telèfon o bé per correu electrònic, a cadascuna de les biblioteques.

Arxiu Històric

Pel que fa a l’Arxiu Històric de Sabadell, reprèn les consultes presencials també el proper dimecres dia 3. El funcionament serà, igualment, amb cita prèvia que cal demanar per correu electrònic ([email protected]) o al telèfon de l’Arxiu (937 26 87 77). El servei de consulta telemàtica i telefònica segueix prestant-se com fins ara.

Comentaris
To Top