Publicitat
Ciutat

La zona blava torna a ser de pagament

El pàrquing de zona blava del carrer de Prat de la Riba / GOOGLE MAPS

La zona blava tornarà a funcionar dilluns, 1 de juny. L'Ajuntament ha anunciat la mesura aquest divendres justificant-la en què s'ha detectat un increment de la demanda d'estacionament de rotació i per evitar la saturació d'aquestes places d'aparcament en superfície.

El consistori assegura que així "s’ordena la mobilitat en vehicle privat i s’ofereix una solució per a l’aparcament de curta durada, facilitant l’estacionament lliure i evitant la circulació perimetral mentre els vehicles busquen on aparcar".

Publicitat

L'entrada en vigor de l'estat d'alarma va comportar un previsible descens de la mobilitat -ha estat de fins al 76% segons l'Ajuntament- i la zona blava ha estat gratuïta des del 16 de març. Actualment la reducció del trànsit se situa al 50%. Si bé a mitjans de març l'Ajuntament va dir que seria gratuïta fins al final de l'estat d'alarma -a hores d'ara aprovat fins al 7 de juny-, el criteri ha canviat.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top