Ciutat

Farrés vol acompanyar les escoles bressol en el clam d’ajudes públiques

L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, assegura que acompanyarà les escoles bressol en el clam per accedir a ajudes públiques. Ho ha anunciat en el arc del ple ordinari del mes de juny, celebrat aquest dimarts, i després que la portaveu de Junts per Sabadell, Lourdes Ciuró, li demanés que els fes costat davant del pla de xoc anunciat pel Departament d’Educació.

Farrés ha anunciat que ja ha fet una ronda de trucades a les escoles bressol privades: “Compartim el neguit, i els farem un acompanyament per reclamar a la Generalitat el fons d’ajudes que va anunciar el conseller d’Educació per a les escoles bressol, privades i públiques”, ha assenyalat. En aquest sentit, ha avançat una nova trobada de seguiment en el termini de 15 dies.

“La idea de facilitar-los EPIs – petició que també ha fet Ciuró – ho mirarem, com fer-ho, i creiem que serà possible”, ha expressat. De la mateixa manera, ha assegurat que demanaran a la Generalitat que, igual que es fa amb les residències, els professionals d’escoles de P3 a P5 puguin fer tests de Covid-19 un cop a la setmana.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Comentaris
To Top