Publicitat
Ciutat

Milloren l'accés a Urgències de l'Hospital Quironsalud del Vallès

L'Hospital Quirónsalud Vallès facilita als pacients l'accés a les consultes d'Urgències perquè no hagin de romandre a la sala d'espera fins a ser atesos en aquest servei. La mesura funciona trucant al número de telèfon 648.469.136, a través del qual es dona hora de visita de forma immediata, i així el pacient no ha de romandre a la sala d'espera. De la mateixa manera, s'han habilitat línies telefòniques d'atenció mèdica urgent per a adults i pediatria en què facultatius de diverses especialitats atendran les consultes dels pacients.

Durant l'emergència sanitària, aquest centre ha estat l'únic hospital lliure de Covid-19 de la comarca, i ha atès pacients dels diversos hospitals de la zona. Tot i que no ha tingut ingressats pacients amb coronavirus, l'hospital sotmet les seves instal·lacions diàriament a un profund procés de neteja i desinfecció amb rajos infrarojos, ultraviolats, fotocatàlisi i nebulitzacions amb diversos desinfectants.

Publicitat

També s'està simplificant la realització de tràmits administratius i potenciant l'atenció virtual en tots els casos que sigui possible. A més, per evitar les esperes en els taulells d'atenció s'està fomentant la utilització del portal del pacient, un espai personal privat i segur per consultar les dades personals.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top