Diners

L’enginyeria IDP dirigeix les obres del polígon Sesrovires

L’enginyeria sabadellenca ha desenvolupat aquest projecte mitjançant la metodologia building information modeling (BIM)

IDP Ingeniería, Medio Ambiente y Arquitectura ha acabat la direcció facultativa i la coordinació de seguretat i de salut de les obres per a la urbanització del polígon industrial Sesrovires, situat al municipi de Sant Esteve Sesrovires (Baix Llobregat). L’enginyeria sabadellenca ha desenvolupat aquest projecte mitjançant la metodologia building information modeling (BIM).

El polígon compta amb un total de 43,7 hectàrees de sostre edificable i allotja grans implantacions per a ús logístic i industrial de la comarca. Segons IDP, les obres definides en el projecte d’urbanització del polígon industrial Sesrovires presentaven “condicionats especials perquè era una reurbanització d’un sector consolidat pràcticament al 100% des de fa anys”.

Per aquest motiu, la tasca de l’enginyeria sabadellenca ha consistit a controlar i optimitzar el cost de la urbanització, assegurar la qualitat de les obres executades, el compliment de la normativa mediambiental i el compliment de la planificació establerta. A més, s’ha encarregat de minimitzar l’impacte de les obres en l’activitat industrial i logística del sector.

Obres en temps real

IDP és l’empresa líder global en desenvolupament de projectes a través de tecnologia BIM. A través d’aquesta metodologia, l’enginyeria digitalitza els processos de construcció integrant totes les dades en la plataforma de control amb accés en temps real a les dades de l’obra.

Fundada l’any 1998, IDP ha treballat a 53 països de 4 continents des de la Torre Millenium de Sabadell. A Sabadell, compta amb una plantilla de 130 persones. També té delegacions a Madrid, Lima i Santiago de Xile. Ha multiplicat per sis la seva facturació. L’any passat va tancar l’exercici amb 13,2 milions d’euros d’ingressos i un EBITDA per sobre dels 2,7 milions d’euros. Ha projectat l’aeroport de Denver, la nau d’Amazon a Barberà del Vallès o l’autopista Blanes-Lloret d’Abertis, entre moltes altres infraestructures i equipaments.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top