Publicitat
Ciutat

Tornen les activitats a l'Espai Natura Fundació 1859

Interior de la masia de Can Deu / CEDIDA

L’Espai Natura Fundació 1859 recupera l'activitat aquest diumenge amb les visites al Museu de la Vida al Camp a la masia de Can Deu. Així, de 10:30 a 14:30 h els visitants podran reviure el món de pagès tradicional i gaudir de les estances i de les eines del treball agrícola previ a la mecanització del camp.

En compliment de la normativa de prevenció de la Covid-19, l’aforament estarà limitat al 30% i les visites hauran de ser individuals, entenent-ho com a una persona, una família o una unitat de convivència. Aquestes condicions, però, aniran canviant en funció de l’aplicació de les successives etapes de desconfinament.

Publicitat

Pel que fa a l’activitat de visita a la granja en família, es reprendrà diumenge 14 de juny, quan és previst que Sabadell es trobi ja en fase 2. En aquest cas, hi haurà un aforament màxim amb un màxim de 15 persones i caldrà cita prèvia i compra on line de les entrades.

Al taller els participants entraran en contacte amb els animals de la granja tradicional tot coneixent-los, tocant-los i alimentant-los. Sabran com es diuen, quin so fan, o quins aprofitaments se’n fan, entre altres.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top