Publicitat
Diners

Quicktendr, l’app per agilitzar les comandes i el servei a bars i restaurants, firma amb Damm

CRISTIAN CASTILLEJO, UN DELS EMPRENEDORS, MOSTRA L’APLICACIÓ EN UN ESTABLIMENT DE SABADELL / ÓSCAR ESPINOSA

Una de les empreses cerveseres més importants d’Espanya, Damm, s’ha fixat en l’aplicació que han creat tres enginyers informàtics de la comarca, Cristian Castillejo, Carlos Cáceres i Cristian Corredor. Es tracta de Quicktendr, engendrada pels tres socis a Castellar del Vallès. És una start-up que ofereix consultar la carta de bars i restaurants digitalment, des del mòbil, i fer la comanda amb un clic, sense que el cambrer hagi d’anotar-ho i traslladar-ho a la barra o a la cuina.

Aquest mecanisme no només permet minimitzar el contacte entre clients i personal de l’establiment, per rebaixar el risc de contagi de la Covid-19, també agilitza el servei i disminueix el temps d’espera. Els empresaris han calculat que de mitjana es redueixen 20 minuts per taula, la qual cosa facilita que hi hagi més rotació de clients i es puguin obtenir més beneficis.

Publicitat

Una aplicació per fer comandes ràpides i sense errors als bars

Després de molt temps treballant-hi, el projecte es va engegar fa gairebé un any i mig, però ha estat durant la pandèmia que ha agafat embranzida. A banda de Damm, ja hi ha més d’una desena de bars i restaurants de Castellar del Vallès i Sabadell que han instal·lat el sistema. Segons Castillejo, conseller delegat de l’empresa, la previsió és sumar-ne una vintena més al llarg de la setmana vinent.

Una de les darreres novetats de Quicktendr és, a més, la possibilitat de fer comandes des de l’aplicació. El repte de l’empresa és aconseguir finançament per invertir en màrqueting i personal.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top