Publicitat
Diners

Suministradora del Vallés es consolida com a referent del mercat elèctric i electrònic

Van començar sent tres empleats a un petit local de l’avinguda de Barberà. Allò va ser el 1950, quan Suministradora del Vallés començava a fer els seus primers passos. Després de donar tombs per Sabadell, passant pel carrer de Regàs i de Fray Luis de León, les seves instal·lacions van acabar situant-se al carrer de Girona, amb més de 60 professionals al darrere.

La Suministradora celebra el 70è aniversari la setmana vinent i ho fa havent-se consolidat com una empresa de referència dins del sector de la distribució de material elèctric i electrònic no només a la comarca, també al conjunt de la província de Barcelona.

“Des dels nostres inicis hem estat al costat de l’instal·lador i de la indústria”, exposen fonts de l’empresa. És per això que l’empresa ha adoptat un rol camaleònic davant els canvis que experimenta la indústria. N’és un exemple la seva adaptació a la crisi de la Covid-19. Perquè les empreses puguin continuar amb la seva activitat quotidiana, la Suministradora del Vallés ofereix un ampli ventall de solucions de protecció: equips de protecció individual, equips de purificació d’aire, sistemes de control d’aforament i solucions de mesurament de la temperatura corporal. En definitiva, s’ha reinventat.

Publicitat

Van començar sent tres empleats a un petit local de l’avinguda de Barberà

Van començar sent tres empleats a un petit local de l’avinguda de Barberà

Atenció al client

De fet, fonts de la Suministradora del Vallés asseguren que el punt fort de la companyia és el servei: “Posem tots els esforços perquè el nostre client pugui tenir tot el suport necessari”. En aquest sentit, expliquen que “els processos industrials demanen millorar el cicle de treball de la maquinària, les instal·lacions ens demanen eficiència energètica, la climatització ha de ser eficient...”; i que, per aquest motiu, “cal donar solucions globals”.

Ara per ara, l’empresa té dos punts de venda: a Sabadell i a Barcelona. Com a celebració del 70è aniversari, aquest any reinauguraran les instal·lacions de 7.000 metres quadrats ubicades al carrer de Girona.

Sabadell és un dels punts de venda de Suministradora del Vallés / LL.FRANCO

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top