Ciutat

Amb ganes de tornar als bars i restaurants: aquests són els més sol·licitats pels lectors del D.S.

Foto d'arxiu del cuiner Arnau Muñío al seu restaurant de Barcelona: Direkte / ÓSCAR ESPINOSA

Els bars i restaurants de la nostra ciutat ens agraden per diferents motius. I tots són vàlids: la qualitat gastronòmica, el preu, l'originalitat, el tracte, la proximitat, la calma que s'hi troba o l'alegria que desprèn el local. Fins i tot la companyia amb qui s'hi acostuma a anar. N'hi ha de tradicionals, els irrenunciables de tota la vida, els clàssics del barri, i d'altres moderns, que han obert els últims anys i ja s'han fet un lloc. A Sabadell, a més, les cadenes de restauració no volen renunciar a tenir-hi un establiment.

Que tenim la sort de tenir bars i restaurants per a cada gust, ja ho sabíem. Però els lectors del D.S. ens ho heu acabat de confirmar. Després de preguntar-vos a quin bar o restaurant de la ciutat teníeu moltes ganes de retornar (alguns ja estan oberts!), hem rebut més de dues-centes respostes que demostren que trobàveu molt a faltar anar a dinar o sopar, a prendre una cervesa o una copa de vi i retrobar-vos amb família i amics al vostre lloc preferit.

Hem rebut 121 respostes en què esmentàveu bars i restaurants diferents. La varietat de noms de bars i restaurants que ens heu dit demostra que Sabadell és ple d'establiments on, per una raó o altra, s'han guanyat la fidelitat dels seus clients. Us en citem uns quants que han rebut vots, i no dubteu a fer-nos saber els vostres preferits, si els trobeu a faltar, a través de les nostres xarxes socials.

Publicitat

Un dels establiments que ha aparegut a força respostes ha estat el restaurant CalaBoca, el mateix nombre de vots que la Microcerveseria o el Viena, si comptem els diferents locals que ens heu citat de la ciutat. També heu expressat les ganes d'anar al Chino Feliz, al Redbar; a l'Urpí, a la Tagliatella, a Casa Fuster, al Koyo i de fer una cervesa a l'Olut o a The Wild Geese. A la llista, no hi han faltat Els Tranquils, el restaurant Can Feu, SandwiChez i el Choco-Choquito.

A l'enquesta realitzada també han aparegut els restaurants Al Tanto que va de Canto, el 9 de la Borriana, el Picuteig, el Rubión, el Brutal, La Fresca, el Pendejo, el Kote, Casa Fuster, La Rambla, el Papanatas i els bars Casa Paco, l'Ítaca i la Capella de Can Gambús.

Hem sabut que els lectors aprecien els restaurants "per la qualitat-preu i el tracte proper"; perquè són del "barri de tota la vida" -la Carme, sobre l'Urpí-; "per la cuina acurada, propera, ben plantejada i ben servida" -el Carles, per exemple, sobre el Grat-; per "les tapes casolanes" -sobre el bar Romulo-; i ens ha fet gràcia que un dels lectors arlequinats del D.S. ens digués que ell troba a faltar el bar de "la tribuna de la Nova Creu Alta en els dies de partit". Entre les respostes, ens han recordat l'últim dinar abans del confinament -el Ramon, al Lujo Ibérico-. I també hi ha qui ens ha escrit, probablement amb una franquesa enyoradissa, que els troba a faltar "tots". Ja falta menys.

Sabadell en imatges: la ciutat, retratada a l’Instagram del Diari de Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top