Publicitat
ESPORTS

El Centre d’Esports torna a Sant Oleguer tres mesos després

Els homes d'Antonio Hidalgo en plena sessió a Sant Oleguer / Lluís Franco

Després del primer entrenament grupal (un màxim de 10 jugadors per grup) a la Creu Alta, la plantilla arlequinada ha tornat a un dels escenaris habituals durant la temporada, l’Estadi Josep Molins de Sant Oleguer. Ho ha fet gairebé tres mesos després. Un pas més cap a una normalitat que no arribarà a ser completa fins a l’entrada a la Fase 3, quan les sessions siguin plenament col·lectives. Això sembla que no passarà fins al 22 de juny, just quan s’acabi l’estat d’alerta.

Mantenint la distància de seguretat / Ll. Franco

Antonio Hidalgo i els seus homes, doncs, tindran gairebé un mes per preparar a consciència i amb les màximes garanties el play-off exprés que definitivament es disputarà a terres andaluses. La Federació Espanyola de Futbol ha oficialitzat la seu de Màlaga, amb el centre neuràlgic a les instal·lacions Football Center de Marbella. Els partits es repartiran entre aquestes dues ciutats i també Algesires, en el camp d’El Mirador. Tot plegat en poc més d’una setmana d’intensa competició: del 18 al 26 de juliol.

La pilota ha entrat en acció / Ll. Franco

El sorteig de les eliminatòries es farà el dia 25 de juny en un acte que també tindrà lloc a Marbella. El Sabadell ja sap que el seu primer rival sortirà del trident format per At. Madrid B, Bilbao Ath. i Badajoz. L’ens federatiu es proposa donar força mediàtica a aquest ‘play-off‘ on estarà en joc l’ascens al futbol professional en una temporada atípica. Encara que des de la Federació s’insisteix que els partits seran a porta tancada, no es descarta que els clubs facin pressió per aconseguir la presència de públic, sobretot si abans es dóna el vistiplau en la lliga de Primera i Segona A, amb aforaments del 30 per cent. S’acosta una nova polèmica.

Publicitat
Comentaris
To Top