ESPORTS

La Federació Espanyola de Futbol confirma la seu de Marbella per al ‘play-off’ exprés

Ara, sí. La Federació Espanyola de Futbol ha fet oficial la seu de Màlaga per la disputa del play-off exprés on jugarà el Centre d’Esports Sabadell. Després de descartar l’opció de Múrcia pel factor econòmic, les úniques opcions eren Madrid (Las Rozas) i Andalusia. Finalment, l’ens federatiu s’ha decantat per les facilitats que ha trobat de les institucions i entitats esportives de Màlaga i Marbella.

De fet, el centre neuràlgic del play-off serà Marbella gràcies al Centro Esportiu Futbol Center, on els equips podran fer entrenaments. Els partits seran repartits en diferents escenaris: l’estadi La Rosaleda de Màlaga, el Municipal de Marbella, el Centro Deportivo Futbol Center de Marbella, l’Estadi Ciudad de Màlaga i també el Nuevo Mirador d’Algeciras. Les eliminatòries es jugaran els dies 18, 19, 23 i 26 de juliol (finals).

Els 16 equips participants coneixeran el seu rival el dia 25 de juny en un sorteig que se celebrarà a Marbella una vegada conclòs l’estat d’alarma a tot el país. La Federació Espanyola li vol donar ressò mediàtic i ho vendrà com una festa del futbol ‘no professional’. El Sabadell, com a tercer classificat, té com a possibles rivals, l’At. Madrid B, Bilbao Ath. o Badajoz. De moment, els homes d’Antonio Hidalgo han entrenat aquest dimarts a les instal·lacions de l’Estadi Josep Molins de Sant Oleguer.

Comentaris
To Top