Publicitat
EL TEMPS

VÍDEO: Una calamarsada sorprèn en plena sobretaula

Calamarsada a Sabadell / D.S.

El temps sovint és un pèl boig, i si bé a priori avui no estava previst que plogués de manera contundent, ho ha acabat fent amb intensitat. De fet, a mig matí el Servei Meteorològic de Catalunya ha emès un avís en què preveia acumulació d’aigua en poc temps, d’intensitat 1 en una escala de 6.

La pluja, però, a més d’arribar acompanyada de llamps i trons, sobretot en el tram final, ho ha fet amb calamarsa, petita i sense provocar cap mal, d’entrada, si bé ha sorprès molta gent al carrer. Alguns, fins i tot, no havien previst agafar paraigua.

La previsió per al que resta de jornada és que la pluja pugui tornar a fer acte de presència al llarg de la tarda, i que es pugui repetir aquest dimecres, sobretot de cara a la tarda.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Publicitat
Comentaris
To Top