Ciutat

Sabadell pinta avisos en passos de vianants per garantir la distància de seguretat

Pintades en passos de vianants / AJUNTAMENT DE SABADELL

Sabadell ha començat a reforçar els missatges per recordar la necessitat de mantenir distàncies a la via pública. Per aquest motiu, l’Ajuntament iniciat un seguit de pintades al terra, un conjunt de 360 logos a 60 passos de vianants dels eixos principals de la ciutat, en què es recorda que cal mantenir la distància de 2 metres entre les persones.

També s’han pintat 152 logos a les 29 parades d’autobús més rellevants, que marquen on es pot situar la gent, mantenint una distància prudent. Aquestes mesures se sumen a les que ja es van aplicar fa uns dies recomanant anar per la vorera dreta i per la dreta de la vorera. En aquest cas, s’han pintat 940 punts i que sumen un total de 44 quilòmetres a diferents vies públiques de Sabadell.

Pintades en parades de bus / AJUNTAMENT DE SABADELL

Carrers tallats al trànsit, aquest cap de setmana, entre les 9 del matí i les 9 del vespre

A més, se segueix amb el tall de carrers perquè els vianants puguin passejar i fer esport mantenint la distància i sense haver d’estar pendents del pas de vehicles, una mesura que seguirà vigent mentre dura l’espai d’alarma. Amb aquest objectiu, aquest cap de setmana es tornaran a tallar diferents carrers, entre les 9 del matí i les 9 del vespre, excepte a l’avinguda de Matadepera, que comença a les 10 del matí per facilitar la càrrega i descàrrega als establiments comercials.

És el cas, d’una banda, del tall de trànsit de l’eix central –des de la plaça de les Dones del Tèxtil fins gairebé als Cinemes Imperial– i d’alguns trams de les avingudes de Barberà, de la Concòrdia i de Matadepera, al sud i al nord de Sabadell, respectivament.

I, d’altra banda, del carrer de Sant Miquel a la Creu Alta –entre la plaça dels Usatges i el carrer de Can Puiggener–; els carrers de Sant Sebastià i Salvany a l’Eixample –entre la carretera de Barcelona i el carrer de Sol i Padrís–, i el carrer de l’Església Romànica a la Creu de Barberà –entre la ronda de Santa Maria i la carretera de Barcelona.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Comentaris
To Top