Ciutat

Les instal·lacions esportives de Sabadell comencen a recuperar la seva activitat

Les piscines Joan Serra / VICTÒRIA ROVIRA

Un cop passat a la fase 3 i a les portes de fer el canvi a la 'nova normalitat', prevista per a aquesta propera mitjanit, Sabadell es disposa a recuperar a poc a poc l'activitat a les instal·lacions esportives municipals. D'aquesta manera, a partir del proper dilluns, i un cop aixecat l’estat d’alarma, s'aniran obrint alguns equipaments, amb totes les mesures de seguretat establertes.

Així, s'haurà de garantir el distanciament social d’1,5 metres i les normes d’higiene personal, motiu pel qual es preveu que es limiti i controli l'aforament en funció dels espais que s'hagin d'utilitzar. Principalment, es permetrà fer entrenaments, tecnificacions o campus i casals esportius.

Publicitat

A banda, els pavellons esportius municipals, el complex esportiu d’Olímpia, els camps de futbol, el Gimnàs Municipal i les Piscines Municipals Joan Serra tornaran a estar en funcionament. Això serà també dilluns.

D'aquesta manera, s'uniran al Complex Esportiu de Sant Oleguer, obert des del passat 1 de juny i amb un funcionament que ja segueix les normes d’ús d’adaptació: aforament limitat, manteniment de distància social i compliment de normes d’higiene.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top