Ciutat

Sabadell reobre els parcs infantils aquest divendres

Dos nens davant d'un parc precintat / ALBERT SEGURA

L’Ajuntament de Sabadell reobrirà els parcs infantils aquest divendres, 19 de juny. Es tracta d’una mesura que es duu a terme el mateix dia en què els escolars acabaran el curs vigent, sensiblement alterat per l’impacte de la pandèmia, i que ha obligat a fer el tercer trimestre sencer per via telemàtica, així com les acaballes del segon.

El consistori recorda la importància d’evitar aglomeracions, utilitzar la mascareta, mantenir la distància d’1,5 metres i rentar-se les mans abans i després de jugar. Des de l’inici de la pandèmia, els parcs han estat tancats, amb cintes protectores per evitar l’accés dels menuts.

De fet, va ser una de les decisions més severes, donat que en un primer moment es va apuntar que la canalla era un dels principals pols d’infecció. Això va fer, de retruc, que es marqués distància amb la gent gran, motiu pel qual avis i nets han passat el confinament distanciats.

Ara, però, amb la denominada etapa de represa, es deixa enrere el procés de desescalada per fases dictat pel govern espanyol, i la Generalitat n’agafa les regnes per determinat com es duu a terme el procés. Com Sabadell, són molts els consistoris que han anunciat l’obertura de parcs, com el de Barcelona o Terrassa.

A la ciutat la mesura suposarà reobrir un total de 240 parcs.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Comentaris
To Top