Ciutat

Llargues cues a les pastisseries poques hores abans de la revetlla

Sabadell d'ha despertat amb ganes de gresca per a Sant Joan

Sabadell s’ha despertat amb ganes de gresca. És ben visible a hores d’ara als carrers, on ja hi ha petites aglomeracions tant a les pastisseries com a botigues de petards.

I és que el llarg confinament sembla que convida enguany a celebrar Sant Joan amb il·lusió, si bé una gran part ho farà en petites trobades familiars. I és que enguany han quedat prohibides les fogueres i els concerts de barri.

Així doncs, comprar coca i petards sembla que serà una de les icones de la jornada. Tant és així que les cues s’han apoderat dels exteriors de les pastisseries. A la Sallés, al carrer de l’Escola Industrial, la cua fa uns 25 metres.

L’aparador de la pastisseria Sallés, ple de coques / D.S.

A la pastisseria Genescà, a la Rambla, la mida és similar. Cal matisar que enguany s’estan allargant més a causa de la distància física que mantenen els clients entre ells (que si bé no és dels 2 metres oficials, sí que és superior al normal). Per això, són cues esponjades.

Cua a la pastisseria Genescà / D.S.

Igualment, el forn Carreras, a la plaça de Sant Roc, també mostra una llarga cua que surt de l’establiment i marxa cap al carrer de Sant Pere. Així mateix, diversos forns Valero mostren estampes similars al llarg de la ciutat.

Autobusos

Recordeu, a més, que avui hi haurà algunes modificacions en el transport públic.

A més a més, les Biblioteques de Sabadell mostren aquest recull de rituals i sortilegis destacats per a la nit de Sant Joan, així com recomanacions de contes.

El post-Covid anima la venda de petards

Comentaris
To Top