Publicitat
Ciutat

El programa esportiu de cohesió social i inclusió acollirà prop de 300 joves

Una de les activitats dutes a terme als barris / AJUNTAMENT DE SABADELL

Diversos barris de Sabadell acolliran el programa Esport Jove als Barris, una iniciativa que pretén apropar l'oferta d'activitats vinculades a l'esport a joves en risc d'exclusió social. Concretament, s'hi destinaran 105.000 euros repartits en cinc lots, un per a cada barri on es duguin a terme les propostes: Can Puiggener, Torre-romeu, les Termes, Sant Julià i Ca n’Oriac.

La mesura es destina a 300 nois i noies d’entre 8 i 18 anys, i és una realitat després que la Junta de Govern Local ha aprovat el plec de clàusules administratives i tècniques que regiran la licitació del contracte del programa d’activitats per al curs que ve.

Aquest any el programa compta amb una suplementació pressupostària en el marc del pla de xoc per lluitar contra els efectes de la Covid-19. Esport Jove als Barris permet a infants i joves beneficiar-se dels mecanismes d’inclusió i cohesió social que proporciona l’esport.

Així, els participants no només compartiran valors i socialitzaran mitjançant l’oferta d’activitats que facin al seu barri, sinó que mitjançant el programa molts d’aquests joves prendran part en els jocs escolars i per tant podran conèixer i conviure amb altres realitats socials.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top