Publicitat
Diners

Banc Sabadell ven la gestora Sabadell Asset Management a Amundi per 430 milions d'euros

Banc Sabadell ha venut la gestora Sabadell Asset Management a la companyia Amundi per 430 milions d'euros. L'operació s'emmarca en una aliança estratègica per impulsar el negoci de fons a Espanya, segons ha informat en un comunicat.

L'operació, anunciada el gener d'aquest any, ha rebut les autoritzacions reguladores pertinents. El tancament definitiu de l'operació genera una plusvàlua per a l'entitat financera catalana de 349 milions. Segons Banc Sabadell, Sabadell Asset Management és una de les gestores d'actius de referència a Espanya, amb 21.000 milions d'actius sota gestió, dels quals 16.100 milions corresponen a fons domiciliats a Espanya.

L'entitat assenyala que l'aliança no implica cap canvi en els fons d'inversió o plans de pensions existents.

Publicitat

Llançament d’Amundi Funds Protect 90

En el context d'aquesta nova etapa, Banc Sabadell llança el seu primer fons Amundi, en aquest cas Amundi Funds Protect 90, F.I. A través d'aquesta proposta, Banc Sabadell aporta l’experiència, capacitat i mitjans d’Amundi a l'oferta de productes per a la xarxa de Banc Sabadell.

Es tracta d'un fons que busca protegir l'estalvi i que, a més, permet d’invertir de manera molt flexible, cercant la generació de rendibilitat.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top