Publicitat
Ciutat

L’ATM i la TUS renoven els títols caducats

Una dona, pujant a l’L2 dels autobusos urbans després del confinament / lluís franco

L’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) i Transport Urbans de Sabadell (TUS) renovaran els títols de transport mensuals o trimestrals que han caducat durant l’estat d’alarma. L’ATM, a partir d'aquest dimecres, 1 de juliol, i fins a finals del 2020, ho compensarà de forma automàtica, un cop els usuaris introdueixin els seus títols a qualsevol validadora d’accés.

Però, en el cas dels títols de transport integrats, no tots els usuaris que esgotaven el seu bitllet a partir del 14 de març podran tenir una nova data de caducitat: només aquells qui no hagin utilitzat aquests bitllets (T-Usual, T-Grup i T-Familiar o T-Jove, T-trimestre i T-70/90 FM/FN) durant el confinament. 

La resta d’usuaris que sí que van fer servir el transport col·lectiu –i van validar amb algun d’aquests títols– durant aquest període per motius laborals o d’urgència, hauran de sol·licitar que s’analitzi el seu cas mitjançant un formulari a la web d’ATM (la petició es farà de forma telemàtica, en cap cas presencialment). I obtindran un títol específic compensatori a partir del dia 1 de setembre en endavant.

56 compensacions a la TUS

Els bescanvis de títols propis de la TUS, T-Mensual o T-Mensual Jove ja s’han començat a efectuar a l’Oficina de Mobilitat de Sabadell del carrer de la Borriana. Al contrari que els títols de l’ATM, els bitllets de la TUS tindran un bescanvi independentment de si s’han utilitzat o no durant el confinament i es farà una compensació de la validesa del títol des del 14 de març. A tall d’exemple, si el títol caducava el 20 de març, es bonificaran 7 dies amb una T-Bescanvi. 

A hores d’ara, la TUS ha fet 56 compensacions i no espera una gran allau de sol·licituds. Segons fonts dels autobusos urbans, els títols mensuals propis de la TUS només representen un 5,6% del total de validacions. De la mateixa manera, els títols de transport integrats (els que emet ATM) representen un 15,9% del total als autobusos urbans.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top