Diners

Fluidra tanca un acord per a la compra d'Aquafive

Hugo Manenti, Desenvolupament Corporatiu i Relació amb Inversors de Fluidra; Alain Limauge, director d'Aquafive; i Josep Piera Llíria, general Manager Rest of the World a Fluidra / FLUIDRA

Fluidra, líder global en el sector de l'equipament de piscina i wellness, ha adquirit el cent per cent de capital d'Aquafive, distribuïdor belga de productes de piscina. La relació entre les dues companyies ve de lluny, ja que Aquafive era el distribuïdor en exclusiva de productes Zodiac a la regió del Benelux.

L'acord subscrit valora les accions d'Aquafive i la seva filial Pentagone, en aproximadament 4,8 milions d'euros. El preu es pagarà mitjançant un pagament inicial en el dia d'avui de 3,3 milions d'euros i la resta en tres pagaments diferits de 0,5 milions d'euros cada un al llarg dels propers tres anys. La companyia absorbida té actualment un saldo de tresoreria d'aproximadament 0,1 milions d'euros.

Aquafive és una companyia amb seu a Wavre, Bèlgica, i a través de la seva filial íntegrament participada, Pentagone, és distribuïdor de productes de piscina, entre d'altres, d'equipament de calefacció, deshumidificadors i cobertes de piscines, així com netejafons i el tractament de l'aigua de piscines. La companyia té una trajectòria de més de 25 anys com a distribuïdor d'equipament de piscines i és un nom de reconegut prestigi entre els professionals de la piscina del Benelux (Bèlgica, Països Baixos i Luxemburg).

Publicitat
Club ciència

En l'últim any, la xifra de vendes d'Aquafive va ascendir a un import lleugerament superior a 7 milions d'euros, amb un EBITDA d'aproximadament 900.000 euros.

"Amb l'adquisició d'Aquafive ampliarem la nostra oferta de productes, que és única, i continuarem sent un distribuïdor essencial de mercat, el que ens permetrà oferir el millor servei a la nostra base de clients ampliada", declara Bruce Brooks, CEO de Fluidra.

Aquesta adquisició serà un gran pas estratègic per a Fluidra Commercial Belgique, la missió és convertir-se en el principal proveïdor del sector de la piscina a Bèlgica. L'objectiu de la companyia és oferir als professionals de la piscina de Bèlgica una àmplia gamma d'equipament que cobreixi tot tipus de necessitats, des de la construcció d'una piscina fins al seu manteniment, desenvolupant les estructures locals existents i basant-se en l'experiència dels seus empleats de la regió, ubicats a Charleroi, Wavre i Temse.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top