Publicitat
Ciutat

Restes arqueològiques endarrereixen les obres del CAP Can Llong

El CAP Can Llong s'ubicarà a la ronda d'Europa, 522; actualment un solar / LLUÍS FRANCO

Les obres de construcció del CAP Can Llong viuran un retard per la possibilitat que hi hagi restes arqueològiques en el subsol. L'Ajuntament de Sabadell i el Departament de Salut han anunciat avui que les excavacions arqueològiques acabaran al setembre i a partir d'aleshores ja podran començar les obres de construcció de l'equipament.

El cost de l'estudi arqueològic l'assumirà el consistori i l'extracció de terres, la Generalitat.

El CAP Can Llong estarà ubicat a la ronda d'Europa, 522 (tocant a la plaça de Córdoba) i donarà servei als veïns de Can Llong i Castellarnau. L’equipament permetrà descongestionar el CAP Can Rull, els dos centres compartiran un sol equip d’atenció primària i un mateix territori disposarà de dos espais per atendre la seva població. La cartera de serveis de l’equip d’atenció primària es donarà globalment i la distribució entre els centres es farà amb criteris d’accessibilitat, eficiència i sostenibilitat, segons explica l'administració.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top