Oci i cultura

'CoronaCultura', premi a les idees nascudes durant la Covid-19

Les cançons enregistrades des de la distància són una de les icones de la pandèmia / D.S.

La Fundació Antigues Caixes Catalanes i BBVA han posat en marxa el Premi CoronaCultura, amb l’objectiu de reconèixer aquelles entitats, pimes, equipaments i professionals que han generat accions culturals de nova creació o adaptades a la nova situació generada pel Covid-19, i que s’hagin iniciat entre el 14 de març i el 30 de setembre.

Les propostes poden ser dels àmbits de la música, les arts escèniques, la literatura, el cinema i les arts visuals, i l’àmbit d’actuació ha de ser Catalunya. “El sector cultural ha estat un dels principals impulsors d’activitats en temps de confinament i continua reinventant-se amb noves formes de fer arribar la cultura a la societat, quan més ho necessitava", explica Belén Latorre, directora de la Fundació Antigues Caixes Catalanes. "Aquest premi vol reconèixer aquelles entitats, equipaments i professionals que de forma original i innovadora han treballat per fer propostes de qualitat”, afegeix.

Publicitat

Per participar-hi cal emplenar el formulari en el web www.fcaixescatalanes.cat. La data límit de presentació de les propostes és el 30 de setembre de 2020. S'hi otorgaran 3 premis, valorats en 5.000, 3.000 euros i 2.000 euros respectivament.

El jurat està format per Joan Oller (director del Palau de la Música), Àlex Casanovas (actor i President de l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya), Maite Esteve (directora de la Fundació Catalunya Cultura), Pepe Zapata (director del TRESC) i Esther Vera (directora del Diari Ara).

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top