Publicitat
Oci i cultura

Maja Cecuk, nova directora acadèmica de l'ESDi

Maja Cecuk ha estat anomenada com a directora acadèmica de l’Escola Superior de Disseny ESDi de Sabadell. Com a centre adscrit a la Universitat Ramon Llull (URL), Josep Maria Garrell i Guiu, recentment renovat rector de la Universitat Ramon Llull, ha ratificat la designació.

Llicenciada en Història de l’Art, Graduada en Disseny (especialitat dibuix de còmic), amb un Màster en Comissariat d’Art Digital per ESDi-URL, i doctora en Història i Teoria de l’Art, la Dra. Maja Cecuk ha impartit els darrers 15 anys les assignatures de Dibuix de Representació i Teoria de la Forma del Grau Oficial en Disseny, entre altres.

Segons Cecuk, entre els reptes d’aquesta nova etapa que ara comença estan “reforçar la identitat de la comunitat ESDi i formar professionals capaços de ser part de les solucions als desafiaments de la societat del futur, mostrant que el disseny i la pràctica creativa ens permeten imaginar i proporcionar noves formes de viure”.

Cecuk s’incorpora a l’equip directiu d’ESDi després de la sortida el passat 6 de març de Josué Molina com a director acadèmic.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top