Ciutat

Els operaris s’enfilen a la torre del campanar de Sant Fèlix per fer tasques de manteniment

Operaris penjats de la torre del campanar de Sant Fèlix han cridat l’atenció aquesta setmana a més d’un sabadellenc. I és que aquests dies s’estan fent tasques de manteniment en un dels elements més simbòlics de l’església.

Operaris treballant al campanar / CEDIDA

Es tracta d’una inspecció periòdica que fa l’Ajuntament per comprovar l’estat de la torre i, alhora, s’aprofita per netejar i treure les males herbes. Enguany, a més, s’està canviant la xarxa anticoloms, una feina que es fa cada quatre o sis anys.

Les feines de manteniment van començar dilluns i es preveu que acabin aquesta mateixa setmana. Els treballs no han afectat el funcionament de l’església i mentre es fan s’han posat tanques per permetre el treball dels operaris i protegir els vianants en cas que es desprengués algun element.

Comentaris
To Top