A Sabadell hi ha de tot

Tu en saps més: a quin comerç podem trobar jocs de cartes a Sabadell?

Un joc de cartes / CEDIDA

El tancament de comerços i establiments que hem viscut durant l'estat d'alarma ens ha fet veure com es pot arribar a trobar a faltar el comerç de proximitat, aquell que permet veure el producte abans de comprar-lo i que tenim a tocar de casa. Amb les fases de desescalada, però, els establiments d'arreu de Sabadell van obrint, cada cop amb menys mesures restrictives, i sempre amb la voluntat de servir el client del barri.

Des del Diari de Sabadell volem acompanyar els comerciants en aquesta reobertura, així com ajudar els veïns de la ciutat a saber on podem trobar allò que busquen. És per això que posem a l'abast de la ciutadania la possibilitat de proposar establiments de Sabadell on es pot trobar un producte concret.

Publicitat

Aquesta setmana busquem jocs de cartes. Us convidem que proposeu els establiments, indicant el nom de la botiga i el producte que hi podem trobar:

BUSCADOR: Troba els productes als comerços de Sabadell

BUSCADOR: Troba els productes als comerços de Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top