Ciutat

Sabadell passa a la fase 2 aquest dilluns

El Ministeri de Sanitat autoritza el canvi de fase a partir de dilluns

/ VICTÒRIA ROVIRA

El Ministeri de Sanitat ha autoritzat que Sabadell passi a la fase 2 del desconfinament aquest pròxim dilluns, 8 de juny. Està previst que cada fase duri dues setmanes i, per tant, aquesta s’allargaria fins al 21 de juny.

Les principals novetats que comporta aquest canvi són que poden reobrir les escoles; s’eliminen les franges horàries per a infants i adults (es mantenen per persones majors de 70 anys) i la pràctica esportiva no professional; es permetrà la reobertura de piscines per a ús esportiu i podran reobrir les autoescoles, entre altres.

Dilluns canviaran de fase les regions de Barcelona ciutat, metropolitana nord i sud i Lleida. Les Terres de l’Ebre, el Camp de Tarragona i l’Alt Pirineu i Aran passaran a la tercera fase.

D’aquesta manera, a partir de dilluns tot Catalunya es trobarà, almenys, a la segona fase de la desescalada.

Fase 2: què podrem fer a Sabadell?

Comentaris
To Top