Ciutat

El sabadellenc Aleix Parisé, nou presentador del 'Tu diràs' de RAC1

Roger Saperas i Aleix Parisé, aquest dimecres / RAC1

El periodista sabadellenc Aleix Parisé serà el presentador del programa Tu diràs de RAC1 a partir de la propera temporada. Agafa el relleu de Roger Saperas, que ha estat al capdavant del programa els darrers quatre anys.

L'anunci s'ha fet oficial en el programa d'aquest dimecres, on Saperas ha explicat que la decisió l'ha pres per conciliar la seva vida familiar i professional. "Sincerament, que és l'única decisió que em permet fer el que realment vull, cuidar millor els meus sense descuidar el  Tu diràs", ha assenyalat.

Publicitat

D'aquesta manera, Parisé agafarà les regnes del programa a partir del 31 d'agost, quan començarà de manera oficial la nova temporada de la ràdio líder del país. "Li donaré el meu segell de bogeria i la meva manera de fer ràdio, però poques coses tocarem",ha assenyalat Parisé en el relleu simbòlic que s'ha fet a l'estudi 1.

Parisé actualment presenta el Primer toc, el programa d'esports que va de les 14.30 a les 15.00 h,

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top