Vallès

Mor el vigilant de la instal·lació de la Planta de Can Barba durant la nit

Imatge d'arxiu de la planta de compostatge de Can Barba, a Terrassa / LLUÍS FRANCO

Els Mossos d’Esquadra investiguen la defunció del vigilant de la Planta de Can Barba de Terrassa. Ha estat trobat mort aquesta matinada a l’interior de la instal·lació, a Terrassa. Encara no es coneixen les causes del decés ni les circumstàncies, però s’apunta que es podria tractar d’una mort per causes naturals, segons les primeres hipòtesis.

El Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental ha expressat que lamenta la defunció del treballador de l’empresa de vigilància de la Planta i s’ha posat a disposició d’aquesta empresa com també de la companyia concessionària del servei.

La direcció del Consorci està seguint els fets i en contacte amb les dues empreses. També ha volgut expressar "el condol a la família i amics de la víctima en aquests moments difícils".

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top