SANT CUGAT

L’ONCE dedica un cupó al Monestir de Sant Cugat

Presentació del cupó de Sant Cugat / ONCE

El Monestir de Sant Cugat serà el protagonista d’un dels cupons de l’ONCE, concretament el del diumenge 2 d’agost. Es tracta d’un bitllet que comptarà amb 5,5 milions exemplars, i que es vendran per tot l’Estat.

L’edifici és una antiga abadia benedictina que va ser construït entre els segles IX i XIV i destaca pel seu notable claustre. Va ser el monestir de major importància de tot el comtat de Barcelona. L’any 1931 va ser declarat Bé Cultural d’Interès Nacional.

El cupó de l’ONCE de Sant Cugat / ONCE

El conjunt d’edificacions del Reial Monestir està format per l’església que té adossat el campanar, el claustre i les seves construccions annexes. Al davant de l’església, es troba l’edifici del Palau Abacial. Altres elements del conjunt són el Portal Major i la Creu de Terme. Envolta el recinte, cap al sud i l’est, el mur de l’antiga muralla exterior.

El premi que hi ha en joc

El cupó de l’ONCE ofereix, els caps de setmana, un premi principal a les cinc xifres i sèrie de 300.000 euros al comptat, més 5.000 euros al mes durant 20 anys consecutius a un sol cupó del número i sèrie premiats en la primera extracció. A més, premis de 2.000 euros al mes durant 10 anys consecutius, als quatre cupons dels nombres i sèrie premiats en alguna de les extraccions de la segona a la cinquena. 54 premis de 20.000 euros a les cinc xifres del número premiat a la primera extracció. I premis de 400, 200, 30, quatre i dos euros.

Els cupons de l’ONCE es comercialitzen pels 19.000 agents que integren la seva xarxa de vendes. A Catalunya són més de 10.000 els seus afiliats i el col·lectiu de l’ONCE i la seva Fundació supera les 15.000 persones. Només a Catalunya, la venda del cupó dóna ocupació a 2.500 persones.

Comentaris
To Top