Ciutat

La Fiscalia recorre el tercer grau de Forcadell i Cuixart per la “sensació d’impunitat”

Forcadell i Cuixart, a la banqueta dels acusats del Tirbunal Suprem / T.S.

La Fiscalia de Barcelona ha recorregut davant del jutjat de vigilància penitenciària la recent classificació en tercer grau de sis dels nou polítics independentistes presos, inclosos els sabadellencs Carme Forcadell i Jordi Cuixart.

Segons el ministeri públic, aquesta classificació, en alguns casos abans de complir una quarta part de la pena, i poc després de la classificació inicial en segon grau, pot crear certa “sensació d’impunitat”. El fiscal, a més, ha demanat la suspensió immediata d’aquest tercer grau abans que es resolgui definitivament la qüestió.

Després de vigilància penitenciària, la fiscalia o els presos podrien presentar recurs davant del tribunal sentenciador, en aquest cas el Suprem, com l’alt tribunal va establir la setmana passada.

El Suprem revoca el 100.2 a la sabadellenca Carme Forcadell

Comentaris
To Top