Ciutat

L'Aeroport de Sabadell tanca el mes de juliol amb 5.288 operacions (-0,4%)

Una avioneta aterra a l'Aeroport de Sabadell, el desembre del 2018 / LLUÍS FRANCO

L'Aeroport de Sabadell registra 5.288 operacions durant el mes de juliol; un 0,4% menys que el mateix període del 2019. En el conjunt del 2020,ha registrat fins a 19.844 operacions, un 32 % menys que l'any passat. De fet, es tracta d'un dels aeroports d'activitat no comercial que van comptabilitzar un major nombre d'operacions al juliol al conjunt de l'Estat, juntament  amb Madrid Cuatro Vientos, amb 5.651 moviments i Jerez, amb 5.088 operacions.

D'altra banda,  l'aeroport del Prat va registrar 872.924 passatgers durant el mes de juliol, gairebé sis vegades més respecte al juny, quan el nombre de viatgers es va situar per sota els 150.000.

Publicitat

A causa de la crisi de la covid-19, però, la xifra de visitants és encara un 83,7% inferior al mateix període de l'exercici anterior, segons dades publicades aquest dimecres per Aena.  Aquest juliol, el Prat va registrar un total de 10.369 operacions.

"Més inversió"

La Cambra de Barcelona creu que l'aeroport de Sabadell ha d'aportar valor afegit en àmbits d'especialització, formació i suport. Així,  recorda que l'aeroport necessita "una actualització de les seves infraestructures i millora de serveis" per "seguir sent un referent de l'aviació en general". Per la Cambra, la proposta "no només contribuirien a la recuperació econòmica, sinó que també suposarien un impuls al desenvolupament de futur".

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top