Publicitat
Ciutat

Jesús Rodríguez assumeix l'alcaldia accidental de Sabadell aquest dissabte

El tercer tinent d’alcaldessa, Jesús Rodríguez, assumeix aquest dissabte l’alcaldia de manera temporal, càrrec que ocuparà fins el 24 d’agost. L'alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, ha delegat responsabilitats que assumeix l’alcaldia en els màxims càrrecs, els quatre tinents d'alcaldessa. La primera en assumir l'alcaldia de forma accidental va ser la tinenta d'alcaldessa de Feminisme i Benestar Animal i única regidora de Podem a l'Ajuntament, Marta Morell, i l'ha seguit Montse González, responsable d'Economia.

Rodríguez (1975) és responsable de l’Àmbit de Cohesió Territorial, Desenvolupament urbà, Seguretat i Civisme. Ha treballat en diverses empreses vallesanes, com Hilatura Ribé (1991-1999), Serveis Medi Ambient, SA; Promalaser, SA; ABB, Automation, SA (1999-2001). És funcionari de l’Ajuntament de Sabadell des de l'any 2001 i ha tingut una trajectòria molt vinculada al sindicalisme: ha estat delegat sindical de la UGT a l’Ajuntament de Sabadell i representant de la UGT al Consell Ciutat i al Consell Local de Seguretat. Fa un any, l'alcaldessa Farrés va confiar-li una de les àrees més complicades de gestionar, que inclou Espai Públic i Seguretat.

Jesús Rodríguez, regidor de Seguretat / ÓSCAR ESPINOSA

Tot i que s’estableix la delegació de funcions, Farrés seguirà l’actualitat de ben a prop, amb la previsió de ser present a la ciutat en cas que hi hagi alguna novetat vinculada a l’impacte del coronavirus, segons assenyalen fonts municipals.

Després de Rodríguez, l'alcalde accidental serà el primer tinent d’alcaldessa, Pol Gibert, qui es posi al capdavant del Govern des del dia 24 d’agost i fins el diumenge 30 d’agost, la darrera setmana en què Farrés delegarà les seves funcions. Per tot plegat, si la situació segueix un patró de normalitat i no hi ha cap sobresalt, Farrés assumirà de nou plenament l’alcaldia el darrer dilluns del mes d’agost, el dia 31.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top