Publicitat
Zàping

Sabadell o Terrassa: Quin és el millor restaurant de tapes?

La furgoneta de 'Joc de Cartes', a la plaça del Dr. Robert / D.S.

Després d’assolir una quota d’audiència del 15% i liderar la franja d’emissió amb 334.000 espectadors, Joc de cartes, el programa de TV3 conduït pel xef Marc Ribas, torna demà. Després de l’èxit de la versió estiuenca, la quarta temporada s’estrena amb força amb un programa en què competiran restaurants de Sabadell i de Terrassa, per decidir quin és el millor establiment de tapes.

Es tracta d’un format que es va estrenar l’abril del 2017 i que des del primer moment es va guanyar el favor de l’audiència de TV3. De fet, el Diari de Sabadell ja va descobrir a mitjans de juliol que el programa de televisió estava rodant un episodi en què dos establiments sabadellencs competien amb dos de Terrassa.

A Sabadell, Ribas i el seu equip van seleccionar els restaurants Choco Choquito i Gastrobarbes per participar-hi. El primer establiment, ubicat a la Rambla, 9, està especialitzat en peix i marisc. El seu responsable, Emilio Requena, va assegurar que “sortir al programa és una gran oportunitat per donar-nos a conèixer a Sabadell i a la comarca”.

En aquest local, els seus cuiners han suggerit als participants que tastin la truita oberta amb gamba vermella, els calamars amb sobrassada o daus de bacallà. No fem més espòilers i només quedarà veure demà el programa.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top