Ciutat

El CAP Concòrdia recupera l'atenció als adults

A partir d'aquest dilluns el Centre d’Atenció Primària (CAP) Concòrdia, de Sabadell, obre amb normalitat i recupera l’atenció als adults. Tot i això, l’atenció pediàtrica de la zona, tant de la població del CAP Creu Alta, com del CAP Can Rull i el CAP Concòrdia, es farà, també, al CAP Concòrdia.

A banda, la pediatria del CAP Nord i el CAP Ca n’Oriac es farà al CAP Ca n’Oriac. Segons informa el Departament de Salut en un comunicat, els equips d’atenció primària s’han adaptat i es continuen adaptant a les necessitats sorgides per la Covid-19.

Això ha obligat a modificar les seves estructures i organitzacions de treball, per poder seguir fent una detecció ràpida dels nous casos de coronavirus, amb la presa de mostres per fer la PCR i l’estudi de contactes.

Alhora, es continuen mantenint els circuits separats de sectorització i neteja que permeten l’adequada separació d’espais per assegurar l’atenció a la ciutadania en les condicions idònies.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top