Publicitat
Ciutat

Tanca el CAP Nord: els adults aniran a Ca n'Oriac i pediatria s'atendrà a la Concòrdia

El CAP de Ca n'Oriac / GOOGLE MAPS

El CAP Nord tanca a partir d'aquest dilluns a causa de la reorganització interna del CatSalut pel coronavirus. Com a conseqüència, els adults hauran d'anar al CAP Ca n'Oriac i el servei de pediatria s'oferirà al CAP Concòrdia.

El CAP Ca n’Oriac, atendrà de 8 a 20 h de dilluns a diumenge. De dilluns a divendres, però, només farà atenció a la població adulta.

Publicitat

Mentrestant, el CAP de Gràcia continua tancat i els seus usuaris han d'anar al dels Merinals, mentre que el consultori local del Poblenou també té les portes tancades i els seus usuaris s'han de dirigir al centre de Torre-romeu.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top