EL TEMPS

Dimarts amb manteniment de la calor

Aquest dimarts seguim amb l'ambient estival. La temperatura mínima serà similar en general, amb valors que es mouran entre els 15 i 20 ºC. Pel que fa a la màxima, serà semblant o lleugerament més baixa, i oscil·larà entre 28 i 33 ºC.

Fins a mitja tarda circularan d'oest a est bandes de núvols alts i mitjans. Durant el matí deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat a la meitat oest, mentre que a partir de migdia ho faran a la meitat est. A més, a partir del final del matí creixeran algunes nuvolades en zones de muntanya, sobretot al Pirineu i al Prepirineu i voltant del massís del Port.

Localment deixaran el cel molt ennuvolat. Independentment, hi haurà alguns intervals de núvols baixos als dos extrems del litoral.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top