Ciutat

Salut es planteja treure la vacunació de la grip dels CAPs per no col·lapsar-los

El Departament de Salut es planteja canviar d'ubicació la campanya de vacunació de la grip. Així, es deixaria de fer als centres d'atenció primària (CAP), on s'acostuma a fer.

Segons ha explicat El Periódico, es podria traslladar les vacunacions a equipaments municipals com casals d'avis o centres cívics. Amb aquest canvi s'evitaria col·lapsar encara més els CAPs, ja tensionats pel coronavirus, i "separar bé els dos circuits".

Segons han explicat fonts de Salut a l'ACN, aquesta és una possibilitat que "s'està treballant", encara que han matisat que "es treballa amb totes les opcions" i el trasllat de la campanya de vacunació n'és només una.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top