EL TEMPS

Nova jornada de ruixats

Aquest dimarts l'aigua tornarà a fer acte de presència a la ciutat. De matinada és possible algun ruixat a punts del quadrant nord-est i resta del litoral i prelitoral central.

A banda, a partir del final del matí s'esperen xàfecs, localment acompanyats de tempesta i pedra, a punts de muntanya, preferentment a l'extrem nord del Pirineu i a zones del litoral i prelitoral, sobretot al nord del sector. Seran d'intensitat entre feble i moderada i acumularan quantitats entre minses i poc abundants, tret de la zona avisada, on és possible que siguin localment d'intensitat forta i puguin acumular quantitats abundants de precipitació.

La mínima baixarà lleugerament arreu, i voltarà entre els 14 i 19 ºC. La màxima serà similar, i rondarà els 23 i 28 ºC.
Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top