Publicitat
Ciutat

Creu Roja sensibilitza uns 5.000 joves sobre la Covid

Informadors durant les accions dutes a terme de nit / CREU ROJA

Creu Roja ha sortit als carrers de Sabadell per intentar frenar el risc de contagi de coronavirus de nit. L’organització ha sensibilitzat un total de 5.078 joves en el marc del projecte encarregat pel departament de Presidència de la Generalitat, i que se centra en les activitats d’oci nocturn.

L’acció s’ha fet durant l’últim mes i mig a través d’un equip format per joves informadors i voluntaris de la Creu Roja, que s’han encarregat de detectar conductes de risc i procurar corregir-les a través de diferents dinàmiques que han mostrat la importància de l’ús de la mascareta, el rentat de mans i la distància social. A més, i en els casos en els quals s’ha considerat necessari, s’ha fet lliurament de mascaretes.

En aquest sentit, s’han comptabilitzat un total de 913 mascaretes repartides. L’equip d’informadors i voluntaris ha pentinat durant l’estiu les zones en les quals s’ha constatat més presència de joves en horari nocturn, en col·laboració amb l’Ajuntament de Sabadell, qui ha facilitat la informació sobre aquests punts calents.

Al marge de Sabadell, el projecte de sensibilització en l’oci nocturn s’ha portat a terme en altres municipis catalans amb una densitat poblacional més elevada i que compten amb zones on hi ha més oci nocturn. A tot Catalunya s’han sensibilitzat més de 70.000 joves.

Publicitat
Comentaris
To Top