EL TEMPS

Puja la temperatura abans d'una patacada del termòmetre

Aquest dimecres es preveu una jornada sense pluja i amb un increment de la temperatura. La mínima serà similar o lleugerament més baixa, i oscil·larà entre 15 i 20 ºC. La màxima pujarà lleugerament, i ho farà de manera moderada a punts del litoral i del prelitoral nord, entre 25 i 30 ºC.

Cel serè o poc ennuvolat, si bé es formaran alguns intervals de núvols baixos a la Costa Central i sud de la Costa Brava de matinada. A partir de finals del matí arribaran bandes de núvols per l'oest del país que deixaran el cel mig ennuvolat durant la tarda, sobretot a la meitat oest del territori, alhora que creixeran algunes nuvolades a l'extrem nord del Pirineu, especialment al sector occidental.

Tot això abans d'un canvi brusc de temps, que ens llançarà de cap a la tardor. Es preveu que arribi aquest cap de setmana, amb caigudes del termòmetre d'entre 8 i 10 ºC.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top