MONTCADA

FOTOS: Crema un camió d'escombraries en plena C-58

El camió incendiat a la C-58 / SCT

Un camió de la recollida de les escombraries ha cremat completament aquesta passada matinada a l'autopista C-58, a l'altura del municipi de Montcada i Reixac i en sentit Sabadell. Es tracta d'un camió de l'empresa BCNeta, que circulava per l'autopista que connecta la capital catalana amb el Vallès Occidental, i que ha començat a cremar mentre es trobava en moviment.

Segons detallen fonts de Servei Català del Trànsit, l'avís s'ha rebut a les 1.08 h d'aquest divendres a l'altura del punt quilomètric 3,6 de l'autopista C-58, moment en què el vehicle ha patit una avaria.

El camió incendiat a la C-58 / SCT

Els bombers han informat que, a causa de les escombraries compactades, el camió pot estar cremant uns dies, de manera que ha estat complicat abordar l'incendi a l'interior de vehicle. Cap a les 5.15 h el camió encara no s'havia pogut moure de lloc, motiu pel qual s'ha vist compromesa la circulació de la resta de vehicles i ha obligat a tallar el trànsit a dos carrils de l'autopista.

Finalment, s'ha contactat amb l'empresa responsable i el camió ha estat traslladat a una zona segura, ​​de manera que a les 6.15 h encara es registrava retenció de vehicles. Finalment, s'ha procedit a obrir dos carrils de BUS-VAO en sentit nord per millorar la circulació.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top