Ciutat

De l'UCI a planta del Taulí... mig any després: el cas del 'Siscu' de Can Cladelles

Des del 26 de març, en Francesc, més conegut com el 'Siscu' de Can Cladelles, estava ingressat a l'UCI del Taulí per coronavirus.

Fins aquest dijous 24 de setembre, el dia de la Mercè i en què, precisament, ell i la seva dona, Rosa, celebraven 38 anys de casats. Han estat 182 llargs dies. Sis mesos. Mig any. El temps que fes falta per superar el pic més dur de la pandèmia i poder pujar a planta entre aplaudiments, on es continua recuperant ara abans de tornar a casa. "Ens han donat un bon regal", assegura ella.

La malaltia va provocar lesions i seqüeles molt greus a aquest pacient de 60 anys, tal com explica la corporació sanitària en un vídeo difós a Twitter, com afectacions pulmonars o infeccions abdominals i ara haurà de recuperar aspectes com la deglució o la força. La Rosa explica que "ell ara està molt animat, és un home molt valent que té ganes de tirar endavant" i afegeix un missatge d'esperança, ja que "sempre ha fet cas de tot el que li han dit i a poc a poc ens n'anirem sortint".

Actualment al Taulí hi ha 82 pacients ingressats per la Covid-19, 75 a planta i 7 a l'UCI, segons les últimes dades disponibles del divendres 25 de setembre a les 8 h.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top