DSCases

Que la tardor no ens apagui!

Menjador amb llum model Fosca
Menjador amb llum model Fosca / D.S

Hi ha caràcters que s’ensopeixen quan, amb l’arribada de la tardor, la llar s’enfosqueix a mesura que cau la tarda, sense llum natural que ho inundi tot. Que cap estació no ens apagui! El D.S.Decoració recull algunes solucions per il·luminar casa nostra els pròxims mesos.

Davant la imminent reducció d’hores de llum, Interiors Casquet proposa crear-ne d’ambiental per il·luminar càlidament aquells racons més foscos de casa. Recomanen utilitzar llums de peu o de sobretaula. Tal com s’aprecia a la foto (llum Borneo), es poden combinar els dos tipus d’un mateix model. El de taula que l’establiment ens ensenya té un preu de 119 euros; el de peu, de 189 euros.

Encara hi ha una altra possibilitat molt eficaç d’il·luminar la llar. L’interiorista David Casquet recomana, també, aplics de paret, i en destaca la llum indirecta que aconsegueixen crear. En el menjador aconsegueixen crear un ambient càlid i reposat, sense enlluernar, tal com s’aprecia a la foto el model Fosca: el preu oscil·la entre els 176 i els 189 euros, en funció del color, que pot ser blanc, negre o daurat. Són LEDs amb una potència de 30W.

Deixeu de llegir si us escandalitzen les propostes atrevides. Casquet recomana una opció per als més sofisticats: una solució amb il·luminació tècnica encastada i amagada en cornises. “D’aquesta manera es poden fer cortines de llum sobre la paret o el sostre, amb reguladors d’intensitat i de tonalitat, per crear diferents ambients. A més, gràcies al sistema LED, tenim molta llum amb molt poc consum”, ressalta l’interiorista. Un toc futurista que no només deixarà il·luminats els convidats. També els deixarà al·lucinats.

Comentaris
To Top