Ciutat

Un ciclista, ferit lleu en un accident al Centre

A esquerra i dreta, agents de la Policia Municipal al lloc de l'accident / D.S.

Un ciclista ha resultat ferit lleu en un accident aquest dimarts al vespre a la plaça de Sant Jaume, al Centre. El succés s'ha produït als volts de les 20 h i una ambulància del SEM l'ha traslladat a l'hospital Taulí per a la seva valoració.

L'home, de 18 anys, baixava pel carrer de Sant Jaume quan, a la cruïlla de la plaça amb el carrer de Torras i Bages ha topat amb un cotxe que venia des del Mercat pel carrer de Corominas, segons fonts policials. El conductor d'aquest turisme ha sortit il·lès.

Dues unitats motoritzades de la Policia Municipal i l'ambulància del SEM s'han desplaçat fins al lloc de l'accident. La policia ha regulat el trànsit de la plaça mentre duraven les tasques de socors, la qual cosa ha provocat retencions.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top