Ciutat

Vol nocturn per a l'obtenció d'informació relativa a les emissions lumíniques a Barberà

Està previst que aquest dimarts es dugui a terme un vol nocturn per analitzar l’impacte lumínic al municipi durant la nit. La informació recollida servirà per a l’estudi sobre contaminació lumínica del futur Pla Director d’Enllumenat Públic que està duent a terme el consistori.

Aquest estudi permetrà implantar millores mediambientals, donar compliment de les lleis relacionades i assolir una millor eficiència energètica. Si les condicions meteorològiques no ho permeten, el vol es farà dimecres de matinada.

Per poder elaborar aquest Estudi de Contaminació Lumínica, l’empresa adjudicatària dels treballs ha d’obtenir informació relativa a les emissions lumíniques observades des de l’aire. Aquesta informació s’obtindrà mitjançant sensors i una càmera de molt alta resolució espacial incorporats en un avió, que realitzarà un vol nocturn que ha de cobrir tot l'àmbit municipal, realitzant aproximadament 7 passades.

Atès que aquest vol només es pot efectuar amb unes condicions determinades (lluna nova), els dos dies previstos que s'ha observat poden complir aquests condicionants, és la matinada del dimarts 29, o en el seu cas, la del dimecres 30. Els vols s'iniciaran al voltant de les 5:00 hores, amb una durada aproximada de dues hores.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top