Publicitat
Ciutat

Aquests són els dos dies festius d’obertura dels comerços de Sabadell el 2021

La sessió ordinària del ple d’octubre ha aprovat els dos dies addicionals d’obertura dels establiments comercials de la ciutat per al 2021. La proposta, que ha prosperat, era que obrissin els dies 5 i 12 de desembre.

Es tracta de dos diumenges consecutius, el primer dels quals correspon al preludi del pont de la Puríssima i la Constitució, que l’any que ve cauran en dilluns i dimecres, i que donarà peu a la generació de cinc dies consecutius de festa, aquell qui pugui. A més, les dues cites són just a les portes de la campanya de Nadal.

Aquestes són les propostes que, a més, van rebre més suport per part de les associacions de comerciants.

Un punt de l’ordre del dia que ha comptat amb el vot favorable de totes les formacions. Es tracta d’una mesura que encaixarà dins del calendari comercial de 2021 aprovat per la Generalitat de Catalunya.

Publicitat
Comentaris
To Top