Ciutat

Un motorista de Sabadell mor en un accident múltiple a la C-58

Un home de 47 anys i veí de Sabadell ha mort aquesta passada matinada en un accident de trànsit múltiple a l’autopista C-58 a l’altura de Sant Quirze de Vallès. Segons informa el Servei Català de Trànsit, els fets han tingut lloc a les 00.28 h a l’altura del punt quilomètric 14,5 de l’autopista vallesana i en sentit Terrassa.

Una de les motocicletes sinistrades / SCT

Per causes que encara s’estan investigant, s’ha produït una col·lisió amb diversos vehicles implicats. Concretament, s’hi han vist afectats dos turismes, una furgoneta i dues motocicletes, el conductor d’una de les quals ha perdut la vida en el sinistre.

En un primer moment, s’ha produït una col·lisió per abast entre una motocicleta i una furgoneta, i un turisme, en veure l’accident, s’ha aturat. En aquell moment, un altre turisme no ha frenat a temps i ha impactat amb aquest cotxe, que estava aturat, i ha bolcat.

Un dels turismes sinistrats / SCT

Finalment, un altre motorista ha fet una maniobra de frenada i ha caigut. A conseqüència del xoc, el conductor de la primera motocicleta implicada en l’accident ha resultat mort.

Segons les mateixes fonts, es tracta d’un home de 47 anys que respon a les sigles R. D. M. i que és veí de Sabadell. A més, s’han registrat dues persones ferides, el segon motorista, de caràcter greu, traslladat a la Mútua Terrassa, i la conductora d’un dels turismes, traslladada a l’Hospital de Terrassa en estat menys greu.

Arran de la incidència, que ha obligat a tallar la via en sentit Terrassa, s’han activat nou patrulles dels Mossos, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i quatre ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Comentaris
To Top