Ciutat

‘La Marató de TV3’ es farà en directe des del Taulí

La Marató de TV3 / TV3

La sabadellenca Laura Rosel, juntament amb Raquel Sans, Mònica Terribas i Jordi Basté es traslladaran per La Marató de TV3 als principals hospitals catalans, entre ells el Parc Taulí. Aquí s’hi farà sets d’entrevistes a testimonis i professionals, actuacions i connexions en directe amb les activitats que es faran arreu del territori.

El programa també es farà des de l’Hospital Clínic de Barcelona, l’Arnau de Vilanova de Lleida i l’Hospital Sant Joan de Reus, entre d’altres. La Marató també es desplaçarà a Igualada per recordar l’experiència de la pandèmia, en col·laboració de l’Hospital Universitari d’Igualada, i la ciutat acollirà el tradicional partit de futbol que organitza el programa. Al vespre, La Marató es traslladarà als estudis de TV3 a Sant Joan Despí.

Segons ha informat la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), s’està preparant un programa especial, adaptat a la pandèmia, “en què cada element respiri la idea de retre un homenatge als hospitals, al personal sanitari de primera línia i també als altres serveis essencials que cada dia fan el possible per ajudar-nos a superar, com a societat, els moments més crítics d’aquesta crisi”.

Línies obertes

Enguany, La Marató ha avançat l’obertura dels telèfons de donació respecte al dia del programa (20 de desembre), entre altres raons, perquè les quatre seus telefòniques d’aquella jornada tindran menys aforament precisament per les restriccions davant la covid-19. Durant l’octubre i el novembre, cada dimecres, es poden fer donacions, de set de la tarda a nou de la nit trucant al 900 21 50 50. Les trucades són ateses per voluntaris de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) des de casa seva.

D’altra banda, la intenció és accelerar el procés d’assignació a projectes d’investigació que es finançaran amb els diners recaptats. El lema del programa és enguany “Aquesta Marató toca a tothom”.

Comentaris
To Top