Publicitat
EL TEMPS

Més fresca per a aquest divendres

Aquest divendres deixarem de banda la pluja, si bé les temperatures mínimes quedaran més baixes. Així, la temperatura mínima baixarà entre lleugerament i moderadament, i en molts casos en donarà al final de la jornada. Per la seva banda, la màxima serà semblant o lleugerament més baixa.

La temperatura mínima oscil·larà entre 8 i 13 ºC, mentre que la temperatura màxima es mourà entre 19 i 24 ºC.

Publicitat

El cel passarà de molt ennuvolat o cobert de matinada, a poc o mig ennuvolat a mig matí, i a serè o poc ennuvolat a la tarda. Malgrat tot, hi haurà algunes nuvolades durant la tarda al terç nord i al massís del Port, i augmentaran els núvols baixos al vessant nord del Pirineu.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top