Diners

IDP dirigeix l’obra del nou laboratori de Seat

El projecte del nou laboratori de bateries d’automoció / CEDIDA

El Grup IDP ha iniciat la direcció d’obra del nou laboratori de bateries d’automoció de Seat a la planta de Martorell. La inversió per a la construcció d’aquest equipament és de 7 milions d’euros. L’enginyeria sabadellenca ha desenvolupat el projecte d’obra civil, arquitectura, la urbanització exterior i les xarxes soterrades, així com la posterior direcció d’obra.

El nou Test Center Energy (TCE) que Seat ha començat a construir és pioner i únic a l’Estat, i permetrà desenvolupar i provar sistemes energètics innovadors, destinats als futurs vehicles híbrids i elèctrics. El nou laboratori estarà format per un edifici aïllat i dos volums rectangulars amb diferents alçades. La seva superfície és de més de 1.500 metres quadrats.

Així mateix, l’interior de l’edifici inclourà diferents espais de prova, un taller de bateries dissenyat i equipat específicament per realitzar proves en vehicles electrificats, un laboratori d’electrònica d’alta tecnologia i oficines.

Proveïdor automobilístic

Gràcies a aquest projecte per a Seat, el Grup IDP es consolida com un proveïdor “d’alt nivell” en el sector de la indústria automobilística, “un dels sectors amb més exigència en la gestió de terminis, qualitats i costos”, assenyalen des de l’enginyeria sabadellenca.

Fundada fa més de vint anys, IDP està especialitzada en la prestació de serveis d’enginyeria mitjançant la tecnologia i metodologia Building Information Modeling (BIM). Compta amb una àmplia experiència nacional i internacional en el sector industrial, logístic, edificació no residencial, retail, medi ambient i infraestructures. La firma sabadellenca compta amb oficines a Espanya i Amèrica Llatina.

A més, l’any passat va tancar amb unes vendes d’11 milions d’euros. El mes de juliol va donar entrada amb una participació accionarial majoritària a Nazca Capital, gestora de capital privat, amb la qual s’ha fet un pla de creixement de l’empresa.

Comentaris
To Top